Over mij

1C1A9459

Ik ben Femia Koekoek, getrouwd met mijn man Wim. Samen met onze 2 kinderen wonen wij in Wijhe, waar wij met familie en vrienden genieten van het leven.

Toen ik jaren geleden als office assistant aan de slag ging voor een klein, servicegericht bedrijf, bleek al gauw hoe snel ik kan schakelen. Al voordat de baas een telefoongesprek had afgerond, was ik al zaken aan het regelen naar aanleiding van dat gesprek. Ik liep altijd tien stappen vooruit, waardoor mijn baas het erg fijn vond om met mij te sparren. Hij betrok me bij alle stappen die hij moest zetten en keuzes die hij moest maken als ondernemer. Bij ziekte van collega’s sprong ik in op verschillende posities. Zo was ik een stille kracht binnen het bedrijf, een dankbare positie die mij veel voldoening gaf.

Toch koos ik uiteindelijk voor mijn vrijheid als zelfstandig ondernemer, zodat ik nu kan werken op mijn eigen tijd en plaats. Ik wil voor nog meer ondernemers de stille kracht zijn achter hun onderneming. Meedenken, vooruitkijken, oplossingen en mogelijkheden zien: dat geeft me een kick. Van gesprekken met ondernemers krijg ik energie. Daarbij heb ik door mijn jarenlange boekhoudervaring veel kennis die bruikbaar is voor ondernemers. Want een ondernemer kan pas echt goed zijn werk doen, als de administratieve en financiële basis van het bedrijf op orde is. Aan dat fundament bouw ik graag mee.

 Mijn Kernwaarden:

Authenticiteit     Dienstbaarheid

Groei

Integriteit        Ontwikkeling

  Inzicht

 

wordcloud juli 2018

Contact

Wil je een gratis kennismakingssessie of gewoon meer informatie?

Bel me of mail me gerust! 

 06 185 87 245

Boerhaar 35 A, 8131 SV, Wijhe

Contact

Wil je een gratis kennismakingssessie of gewoon meer informatie?

Bel me of mail me gerust! 

 06 185 87 245

Boerhaar 35 A, 8131 SV, Wijhe